Ευκαιρία για εθελοντισμό στο Future Worlds Center!

Ζητούνται βοηθοί για σχολική εργασία για παιδιά προσφύγων (2 ώρες, 2 φορές την εβδομάδα). Βοήθησε παιδιά να καλυτερεύσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο με την προσφορά μιας υποστηρικτικής ατμόσφαιρας όπου τα παιδιά θα μπορούν να τελειώσουν τις σχολικές τους εργασίες. Αν είσαι 18 ετών και άνω, είσαι ευπρόσδεκτος/η να συμμετέχεις: Το homework club προσφέρει βοήθεια σε μαθητές στη Λευκωσία που νιώθουν ότι χρειάζονται μια μικρή στήριξη για τις σχολικές τους εργασίες.

Το homework club λαμβάνει χώρα τις Τετάρτες και τις Παρασκευές από τις 5:00μμ μέχρι τις 7:00μμ. Ιδανικά ζητάμε οι εθελοντές να βοηθούν 2 ώρες την εβδομάδα και να δεσμευτούν για τουλάχιστον 4 μήνες. Θα διδάσκουν παιδιά μεταξύ 7-12 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα ακόλουθα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Mazen) ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Alexia) ή στο 22873820.