Ημερίδα "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο" για Βούλγαρους υπηκόους στην Κύπρο

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2016, στο οίκημα της ΣΕΚ Λεμεσού, ημερίδα με θέμα την «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» η οποία συνδιοργανώθηκε από τη ΣΕΚ Λεμεσού, το Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρου (CNTI) και το Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου της Βουλγαρίας. Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού - και - Ψηφιακού Πρωταθλητή της Κύπρου, Δρ. Στέλιου Χειμώνα.

Η εκδήλωση με σύνθημα «Ας χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο διαδίκτυο για όλους» σήμανε την λήξη των ενημερωτικών εκδηλώσεων του Κυπριακού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου "CyberEthics" για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, η οποία γιορτάστηκε φέτος στις 9 Φεβρουαρίου και περιλάμβανε μία σειρά εκδηλώσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου από όλους.

Την ημερίδα την οποία παρακολούθησαν πέραν των 50 Βούλγαρων υπηκόων στην Κύπρο, τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης της Βουλγαρίας στην Κύπρο, κος Hristo Georgiev.