Το Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ‘Cyberethics’ (www.cyberethics.info) ανακοινώνει την έναρξη της 6ης σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων για λειτουργούς στη Γραμμή Βοήθειας Ασφαλούς Διαδικτύου η οποία λειτουργεί καθημερινά (9πμ – 7μμ) από το 2009. Η εκπαίδευση, η οποία αποτελείται από 6 συναντήσεις, θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Οργανισμού CNTI (Προμηθέως 5, 1065 Λευκωσία) από τις 12 Ιουνίου 2015 μέχρι τις 3 Ιουλίου 2015. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ.


Για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια απαιτείται πτυχίο ψυχολογίας, κοινωνικής εργασίας ή συναφούς κλάδου. Ωστόσο, εάν δεν πληροίτε τα ακαδημαϊκά προσόντα και σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για την ορθή χρήση του διαδικτύου, τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές που διέπουν την ασφάλεια στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και τους τρόπους λειτουργίας της Γραμμής Βοήθειας, Γραμμής Καταγγελιών, και του Κόμβου Ενημέρωσης του Κυπριακού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, μη διστάσετε να εκφράσετε επιθυμία συμμετοχής.


Όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς όλες τις συναντήσεις θα λάβουν Πιστοποιητικό Συμμετοχής και θα έχουν προτεραιότητα για εργοδóτηση ως λειτουργοί της Γραμμής Βοήθειας Ασφαλούς Διαδικτύου ‘CyberEthics’.


Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Συντονίστρια της Γραμμής Βοήθειας μέχρι τις 10 Ιουνίου 2015 για περαιτέρω πληροφορίες και αποστολή του CV σας.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.


Συντονίστρια της Γραμμής Βοήθειας (Helpline): Ηλιάδα Σπύρου - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 99980638 (9:00π.μ - 5:00μ.μ)