Διαγωνισμός Φωτογραφίας FOOD VISION! - Μοιραστείτε το όραμα σας για έναν καλύτερο κόσμο

Σε όλους αρέσει το νόστιμο φαγητό! Μέσα από την αφθονία προϊόντων που μας προσφέρουν, τα σούπερ μάρκετ ικανοποιούν και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις!
Επιπλέον, τα προϊόντα δικής τους επωνυμίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, καθώς προσφέρονται σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Ποιος όμως πληρώνει το τίμημα αυτού του καταναλωτικού παραδείσου;

Σε πολλές χώρες, ακόμα και στην Ευρώπη, οι άνθρωποι που παράγουν ή επεξεργάζονται την τροφή μας, συχνά δυσκολεύονται να βγάλουν τα προς το ζην. Παράλληλα οι μέθοδοι καλλιέργειας επιφέρουν σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Είναι καιρός λοιπόν να κάνουμε το φαγητό μας πιο βιώσιμο! Αλλά πώς;

Η εκστρατεία μας ζητά από τα σούπερ μάρκετ να πραγματοποιήσουν αλλαγές στις αλυσίδες εφοδιασμού τους ώστε να γίνουν πιο βιώσιμες. Δείξτε μας λοιπόν με μια φωτογραφία το δικό σας όραμα για ένα καλύτερο κόσμο όπου οι διαδικασίες παραγωγής τροφίμων είναι βιώσιμες, δίκαιες και φιλικές προς το περιβάλλον.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας FOODVISION ως τις 31 Αυγούστου και κερδίστε ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Μιλάνο και άλλα πλούσια δώρα.

Ο διαγωνισμός είναι μέρος του προγράμματος SUPPLY CHA!NGE, το οποίο έχει λάβει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείτε στην Κύπρο από το Future Worlds Center. Για περισσότερες πληροφορίες και για να μείνετε ενημερωμένοι για τις δραστηριότητες του προγράμματος, επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Facebook, FWC Global Education και Supply Chainge.