Νικήτρια στην Έρευνα του προγράμματος “Map Your Meal”


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από τους συμμετέχοντες στην έρευνα στο πλαίσιο του προγράμματος “Map Your Meal”, 47 άτομα άφησαν τα στοιχεία τους και έλαβαν μέρος στην κλήρωση. Από αυτούς, νικήτρια αναδείχθηκε η κα. Νάταλη Στυλιανού, μέσω της χρήσης ενός διαδικτυακού εργαλείου ( http://www.miniwebtool.com/random-name-picker/ ). Το δώρο, ένα δωροκουπόνι αξίας €30, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές βιολογικών προϊόντων από τα καταστήματα Αιθέριο.


Εκ μέρους του Τμήματος Παγκόσμιας Εκπαίδευσης του Future Worlds Center, θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι πήραν μέρος στην έρευνα για το νέο μας πρόγραμμα “Map Your Meal”. Οι απαντήσεις σας, μαζί με εκείνες από τις 4 άλλες χώρες εταίρους (Αγγλία, Βουλγαρία, Αυστρία και Ελλάδα), θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον σχεδιασμό και ανάπτυξη της εφαρμογής “Map Your Meal”, την οποία θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας τηλέφωνο.


Η έρευνα διεξήχθη στην Κύπρο από τις αρχές Μαΐου έως τις 23 Ιουλίου 2015 και τα αποτελέσματα της θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του προγράμματος ( http://www.mapyourmeal.org/ ).


Το πρόγραμμα “Map Your Meal” συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.